About

Nepangkeun jisim abdi Hadi. Markidod.. kitu landian simkuring dina mangsa budak leutik keneh sageude sireum ateul, anu mangrupikeun salah sawios jalmi anu goreng adat tur loba kahayang, nangin saeutik dina perkawis ikhtiarna. Hapunteun bilih aya nu kirang pantes tina sagala nu bakal simkuring paparkeur dina ieu blog, maklum nembe ngamimitian ngeblog.

Sakitu nu tiasa kapihatur, atuh salajengna mangga nyanggakeun ka saderek sadaya. Bilih aya anu kinten-kintenna raoseun, mangga geura ringkid tong asa-asa. Hatur nuhun malihanmah simkuring upami aya nu ka angken ku saderek sadaya.

Telah Terbit on cu at 3:35 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://markidod.wordpress.com/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentTinggalkan komentar

  1. hahahah…mangga ateuh kang…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s